• Lorem ipsum

Kindermann Konnect Design

Kindermann Konnect Design Click is de oplossing!
Word je ook zo moe van losliggende kabels? Dat het altijd zo rommelig oogt, een kabel stuk kan gaan, omdat je er bijvoorbeeld met je bureaustoel overheen rijdt of de kabel ergens klem tussen komt te zitten waardoor er een breuk ontstaat? Halve oplossingen die over het algemeen niet zo heel erg fraai ogen en bovendien erg moeilijk te installeren zijn. Waarbij je bijvoorbeeld moet solderen of aansluitmaterialen die niet overeen komen met de overige gebruikte schakelmaterialen in de ruimte?

De voordelen:

  • Eenvoudige installatie zonder gereedschap
  • Geschikt voor elk schakelmateriaal
  • Fraai van design
  • Vrijwel elk type audio, video of data aansluiting geintergreerd in de ruimte
  • Te monteren in tafel, bureau, wand of wandgoot
  • Geen lange losliggende kabels meer in het zicht

Een kind kan de was doen met het Konnect design click systeem van Kindermann, opgebouwd uit losse onderdelen. In -of op te bouwen in de wand maar ook in een wandgoot te bouwen en dat alles met alleen een schroevendraaier om de metalen adapter aan de in -of opbouwdoos te monteren.

Dankzij de hoge kwaliteit onderdelen die voor de connectoren en kabels gebruikt zijn zal er nauwelijks spraken zijn van signaal verlies, naast een fraai ogende oplossing dus ook een kwaliteits oplossing en voor vrijwel elke aansluiting die gewenst is, is er een losse module verkrijgbaar. HDMI, VGA, Netwerk, USB, 3.5mm audio, XLR etc. etc.

Met het Konnect design click systeem van Kindermann kan je dus eenvoudig en netjes in elke vergaderruimte, kantoor, theaterzaal, bioscoopruimte of huiskamer audio, video en data aansluitingen maken, waardoor je niet alleen een opgeruimde en nette ruimte creeert, maar ook de basis bekabeling beschermd tegen breuken en mogelijke beschadigingen. Op de lange termijn zal dit zeker een kostenbesparing opleveren.

Veel bedrijven maken al met grote tevredenheid gebruik van de systemen van Kindermann. Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het Konnect design click systeem. Schroom niet op contact op te nemen, wij kunnen je als official Kindermann dealer alles vertellen over de aansluitsystemen van Kindermann en helpen je dan ook graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]

eenvoudig en netjes in elke vergaderruimte, kantoor, theaterzaal, bioscoopruimte of huiskamer audio, video en data aansluitingen maken.