• Lorem ipsum

Retourneren bij Braca Europe

Uiteraard kan het zijn dat er iets verkeerd besteld wordt, of dat achteraf bij een project blijkt dat er iets niet nodig is geweest en over is. In dat geval, mag het retour. Uiteraard verwachten wij wel dat het onbeschadigd, in een onbeschadigde verpakking en netjes is. Het moet voor ons nog verkoopbaar zijn.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening, je kunt eventueel ons retour formulier gebruiken en het wel bij een PostNL punt inleveren en gratis laten verzenden naar ons antwoordnummer. Wij zullen in dat geval wel bij de retour betaling € 9,50 excl. BTW inhouden op de retour betaling.

De retour moet sowieso aangemeld worden en wij verwachten altijd even kort overleg alvorens er iets retour gestuurd gaat worden. Dan weten ook wij wat het probleem of de rede exact is.

In geval van onverhoopte defecten (binnen garantie termijn) zullen wij de kosten op ons nemen voor de retourzending. Ook daarover dan graag eerst even overleg. Wellicht is het euvel ook op afstand te verhelpen. 

Retourformulier

Je kunt het retourformulier gebruiken dat is meegeleverd, dit is het retourformulier van onze eindgebruikerswebsite en de eerste kolom is voor onze resellers dus niet van toepassing. Buiten het aanmelden van de retour om. Meestal is de achterzijde van de pakbon een retourformulier en hij wordt sowieso ook gemaild bij de email van de orderbevestiging. Daarnaast is hij hieronder ook te downloaden.

Retourformulier Braca Europe