• Lorem ipsum

Wegwerken en Aansluiten

Kabels wegwerken en kabels aansluiten
In deze rubriek vind je kabelmanagement producten waarmee je bekabeling kunt wegwerken in bijvoorbeeld een kabelgoot voor aan de muur of een vloergoot, waarmee je de bekabeling op de vloer kan wegwerken, maar ook klittenband kabelhoezen, spiraalband, ty-raps en bundelbanden of klittenband kabelbinders.

Daarnaast vind je hier ook producten waarmee je een VGA, HDMI, USB, Cat etc. aansluiting in of op de wand, wandgoot, een tafel, vergadertafel, een bureau, werkplek, flexplek of een kast kunt maken en de kabels kunt afmonteren of aansluiten aan de achterzijde van de aansluitingen.

Kem Flex en Kindermann voor in- en opbouw op de wand of wandgoot
Zo zijn de oplossingen van KEM Flex geschikt voor opbouw op de wand, de Kindermann Konnect en Konnect Design series voor zowel inbouw als opbouw op de wand of wandgoot. Bij beide systemen kun je kiezen voor een oplossing (module) waar je de kabel zelf op de wand aansluiting kunt afmonteren of een kabel+plugmodule waar je direct de kabel op kunt aansluiten. Zo zijn er diverse mogelijkheden, deze vind je binnen de rubrieken van het desbetreffende systeem. Uiteraard horen binnen een rubriek alle producten bij elkaar en zijn deze niet te gebruiken met de systemen in andere rubrieken.

Extron Wallplates
De Extron wallplates zijn high end aansluitpanelen die volledig kant en klaar zijn. De achterzijdes zijn voorzien van schroefverbindingen, en in het geval van een HDMI aansluiting, van een kabel+plug module. Een oplossing die veel gebruikt wordt in vergaderzalen, maar ook in klaslokalen.

DeLock keystone systeem
Het DeLock keystone systeem is een apart systeem, hiermee kun je vrijwel overal diverse aansluitingen creëren. Zo zijn er oplossingen voor in of op de wand, een wandgoot, op een tafel, bureau of een kast een aansluitsysteem voor in een 19 inch rack en nog tal van andere mogelijkheden, het DeLock keystone systeem heeft veel unieke oplossingen die even interessant zijn als de prijzen die de producten hebben.

Tafel inbouw oplossingen van Kindermann
Daarnaast zijn er nog diverse hoogstaande Tafel inbouw oplossingen van Kindermann te vinden in deze rubriek:


Deze Kindermann CablePort systemen zijn zeer uiteenlopend, hiermee kun je op een zeer nette manier de bekabeling afmonteren in een tafel inbouwbox of powerbox zoals het ook wel genoemd wordt. Er zijn een aantal voorgefabriceerde samenstellingen, maar in principe zijn alle aansluitingen en systemen zo goed als volledig modulair en zelf samen te stellen, waarbij er zelfs mogelijkheden zijn tot volledige integratie in de tafel, waarbij de klep gelammineerd kan worden in elke gewenste kleur of met hetzelfde materiaal van de tafel.

Vele kantoormeubelmakers, installateurs, scholengemeenschappen en hotels maken al jarenlang graag gebruik van onze producten.

Tafel opbouw oplossingen van Kindermann en DeLock voor werkplek, flexplek, vergadertafel, vergaderruimtes etc
Deze oplossingen zijn relatief zeer voordelig en zeer handig voor werkplek, flexplek, vergadertafel, vergaderruimtes etc. Qua design springt Kindermann er bovenuit, deze oplossingen zijn en zeer praktisch, maar ook nog eens een lust voor het oog !

 

Heb je vragen over onze producten, neem gerust even contact op. Wij helpen je graag, wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]