• Lorem ipsum

Kindermann CablePort Standard²

Kindermann CablePort Standard2 - Tafel inbouwsysteem
Eigenlijk is het CablePort Standard2 systeem niet anders dan het CablePort Desk2 opbouwsysteem, met als verschil dat deze is ontworpen om in het tafelblad te bouwen, voorzien van een klep de je kunt openen wanneer je apparatuur aan wilt sluiten en dicht kunt doen wanneer je de aansluitingen niet in gebruik is. Verder is het ook bij deze tafelboxen belangrijk om vooraf eerst te bepalen hoeveel stroompunten je wilt hebben en/of welke aansluitingen je nog wilt.

Eenmaal alle onderdelen gekozen, kun je bepalen welk formaat inbouwbox je nodig hebt en/of  hoeveel openruimtes je nodig hebt voor de aansluitingen die je in de tafelbox wilt plaatsen.

Kindermann Tafel Inbouwsysteem

Ook in dit geval wordt de box, in combinatie met de stopcontacten als één geheel geleverd en de gekozen aansluitmodules worden los geleverd en kun je er eenvoudig zelf in klikken. De kabels komen aan de onderzijde van de tafel eruit en kun je dus netjes aan de onderkant van de tafel of het bureau wegwerken.

Stopcontacten zijn aan de achterzijde voorzien van een korte kabel van +/- 1 meter met aan het eind een wieland GST 18 female aansluiting. Wanneer je meerdere stopcontacten in één module heb, zijn deze aan elkaar gekoppeld en heb je nog maar één stekker aan de achterzijde. Ook wanneer je één tafelbox met een USB lader kiest is deze gekoppeld aan de stopcontacten en wordt deze gevoed via deze ene Wieland stekker.

De tafel inbouwboxen zijn leverbaar in gepoedercoat aluminium of in een roestvrijstalen uitvoering.

Heb je vragen of kun je iets niet vinden? Neem gerust contact op wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]