• Lorem ipsum

Kindermann CablePort desk²

Kindermann CablePort desk² - Tafel aansluitsysteem geschikt voor opbouw. Ideaal voor vergadertafels.
Het nieuwste systeem van Kindermann, nu al winnaar van een Design Award en dat is niet voor niets. Zeer fraaie oplossingen die aan het tafelblad bevestigd kunnen worden en volledig zelf samen te stellen. Leverbaar in 2 verschillende kleuren. Zo is er toch een zeer betaalbare design oplossing voor elke werkplek of vergadertafel waar niet in gezaagd mag worden.

Kindermann tafel aansluitoplossingen - Design en kwaliteit van Duits fabricaat.
Wat bekend is van producten die in Duitsland gefabriceerd worden, is het ook bij de aansluitoplossingen van Kindermann zo. Een zeer goede kwaliteit, waarbij er ook gedacht is aan het uiterlijk, width= maar waar je dan toch niet de hoofdprijs voor betaald. Zo is het ook met de CablePort desk² serie van Kindermann. Ontworpen eind 2014 en de productie gestart in 2015. Een ideale nette, stabiele en fraaie oplossing voor elke flexibele werkplek of vergadertafel waarbij je niet in de bureaus wilt zagen. Wil je wel in het bureau zagen, kijk dan eens naar de inbouwoplossingen van de  CablePort Standard² series of de CablePort Flex series

Kindermann CablePort desk² - De oplossing voor vergaderruimtes en werkplekken

Kindermann is met deze serie zoals altijd vooruitstrevend, een fraai, maar ook zeer slim bedacht ontwerp waarbij de aansluitingen in een hoek van +/- 30 graden komen te staan, wat ze zeer bereikbaar en toegankelijk maakt voor de gebruikers. De Kindermann CablePort desk² is in 2 verschillende uitvoeringen en 2 verschillende kleuren leverbaar. Er zijn enkele types die vooraf zijn samengesteld, maar de meeste zijn alleen voor gefabriceerd, waarbij je zelf de invulling op de gewenste aansluitingen kan geven.

 


De uitvoeringen en kleuren van de CablePort desk²

De uitvoeringen die zijn ontworpen hebben verschillende afmetingen en zijn geschikt voor een x-aantal aansluitingen. De tafel opbouw aansluitsystemen zijn vooraf uitgevoerd met een x aantal stroom aansluitingen. Naast de stroom aansluitingen kun je dan zelf bepalen welke adapter modules je er in wilt plaatsen. Zo bepaal je eigenlijk van te voren hoeveel stroompunten je wilt hebben, welke aansluitingen je er in wilt hebben en bepaal je of daar de 4-voudige (de kleine uitvoering) of de 6-voudige (de grote uitvoering) module voor nodig zou hebben.

Mocht je ruimte overhouden omdat je niet zoveel aansluitingen nodig hebt, dan kun je deze ruimtes altijd opvullen met een blind module. Zo zijn alle ruimtes netjes opgevuld en heb je een keurig afgewerkt geheel.

 

 

De kleuren zijn geanodiseerd aluminium, wat heel licht grijs is of gepoedercoat aluminium (in RAL7015) wat donkergrijs van kleur is. De module adapters zijn wit (Ral 9010) de achterkant van de tafelmodules zijn ook wit. De behuizing is dus gemaakt van stevig aluminium en hebben een dichte achterkant. De onderzijde van de achterkant is open gelaten, zo kun je de bekabeling netjes daardoor laten weglopen en ook in de klem is een ruimte opengelaten waar je de bekabeling netjes door naar beneden kunt begeleiden om deze zo onder de tafel of naar de vloer te brengen. Zo kun je de kabels wegwerken op een manier dat ze compleet uit het zicht zullen zijn om een net en afgewerkt geheel te creeëren.

De Konnect Flex 45 Click module adapters - De aansluitingen in de tafelmodule

Zoals gezegd is het een modulair systeem en kun je dus volledig zelf bepalen welke aansluitingen en ook wat voor type aansluitingen je in je CablePort desk² tafel aansluitmodule wilt plaatsen. De module adapters kun je eenvoudig in de tafel modulehouder klikken. Let goed op dat je niet te veel en niet te weinig modules kiest in combinatie met de tafel inbouwmodule die je kiest. Indien je ruimte over houd kun je altijd bijvullen met blind modules. Het mooie is dat je deze in de toekomst ook kunt vervangen voor een ander type, wanneer blijkt dat je bijvoorbeeld toch nog een HDMI aansluiting nodig zou hebben, haal je de blind module er weer uit en klik je de HDMI aansluiting er weer in.

 
Heb je vragen over deze tafel opbouw aansluitsystemen van Kindermann of over andere Kindermann producten, wij kunnen je als official Kindermann dealer en expert op het gebied van het optimaal inrichten van een werkplek natuurlijk van advies voorzien. Wij helpen je dan ook graag en zijn bereikbaar op het telefoonnummer 075 655 55 80 of per email naar [email protected]

Stel je hebt interesse in meer dan 3 stuks of dit is slechts een onderdeel van een grotere bestelling die je van plan bent te plaatsen, dan kun je bij ons natuurlijk altijd online eenvoudig een offerte samenstellen met de gewenste producten en deze met één druk op de knop aanvragen. Hoe dat precies in zijn werk gaat kun je zien in ons filmpje Hoe vraag ik online een offerte aan op Kabels en Meer