• Lorem ipsum

Monitor Bureau Armen

Multi Monitor Armen. Bureausteunen voor twee monitoren, drie monitoren, 4 monitoren of nog meer
Beugels en Meer is al jaren leverancier van monitor bureausteunen voor particulieren maar vooral zakelijke eindgebruikers.

Wij hebben alle accessoires voor een werkplek. Naast de monitorbeugels voor meerdere monitoren kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld computerbeugels , kabelbundelaars,kabelgoten en aansluitsystemen voor een mooie, ergonomisch verantwoorde en opgeruimde werkplek en kantoor.

Monitorsteun voor 2 monitoren, Dual monitorarm
Beugels en Meer is onafhankelijk leverancier en wij voeren dan ook meerdere merken. Waarbij ons doel is om de beste oplossingen, voor de juiste prijs aan de klant te bieden. Wij leveren op het gebied van monitorarm oplossingen van onder andere merken als Dataflex, Manhattan, MyWall en NewStar.

Gerenommeerde merken die deels zelf fabriceren of werken met gerenommeerde fabrikanten, waarbij de garanties uiteenlopen van 5 jaar (Dataflex en NewStar) tot 10 jaar (Manhattan) en maar liefst 20 jaar bij MyWall. Wij proberen de klant altijd een oplossing te bieden die qua prijs en kwaliteit in balans is en vanzelfsprekend voldoet aan de wensen van de klant.

Monitorbeugels voor 1, 2, 3, 4, 5 of nog meer monitoren, Beugels en Meer kan je de oplossing bieden. Zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Dankzij ruim 10 jaar ervaring en vele goede contacten met leveranciers en fabrikanten kunnen wij je begeleiden in het maken van de juiste keuze en het vinden van de optimale oplossing.

Zijn er een groter aantal monitorsteunen nodig en wil je graag eerst een proefplaatsing? Ook dat is mogelijk bij Beugels en Meer. Wij raden het bij grotere aantallen sowieso aan om even een offerte aan te vragen, wij kunnen natuurlijk altijd kijken wat wij nog met de prijs kunnen doen bij het aantal dat nodig is.
Een offerte aanvragen kan bij ons heel snel en eenvoudig online. Hoe dat precies in zijn werk gaat kun je zien in ons filmpje
Hoe vraag ik online een offerte aan op Beugels en Meer?


Wil je meer informatie of heb je vragen over een oplossing of over de monitor armen, vraag het ons gerust, dit kan via de mail naar [email protected] of telefonisch naar 075 655 55 80


Bij ons koop je met garantie! Kopersgarantie van Trusted Shops, het enige keurmerk met Kopersbescherming!