• Lorem ipsum

Kindermann CablePort Flex

Kindermann CablePort Flex - Opgebouwd uit losse onderdelen, maakt het zo luxe als je zelf wilt

Dit systeem van Kindermann is volledig opgebouwd uit losse onderdelen, je kan het zo gek maken als je zelf zou willen. Het systeem is volledig vernieuwd ten opzichte van enkele foto's en het productfilmpje die je in de categorie vind echter is het concept wel gelijk gebleven. De modules klikken tegenwoordig in de modulehouder in plaats van dat het er in geschoven wordt en de modules en module houders zijn veranderd van kleur. Voorheen waren ze zwart, tegenwoordig hebben ze een frisse witte kleur.

Het werkt als volgt, je bepaald het aantal stroompunten en de aansluitingen die je wilt hebben. Aan de hand daarvan kies je de juiste module houder en de juiste aansluitmodules. Nu heb je al een compleet aansluitsysteem, de basis van het CablePort flex systeem.Vanuit hier kun je gebruik gaan maken van alle verschillende toevoegingen en accessoires die dit systeem heeft.


CablePort Flex met KlemCablePort Flex met schuifdeksel

 

 Zo zijn er bijvoorbeeld klemmen, waarmee je de module en module houder aan een vergadertafel of een bureau kunt klemmen. Zoals te zien is op de rechter bovenstaande foto. Je kunt er ook voor kiezen om de module zoals de basis is, in een tafel te bouwen. Echter zijn dan wel alle aansluitingen gewoon in het zicht, tenzij je de hiervoor ontworpen schuifdeksel bij zou aanschaffen, daarmee dek je het netjes af zodat het stofvrij en uit het zicht is op het moment dat het geheel niet in gebruik is, zoals te zien is op de linker bovenstaande foto.

CablePort Flex 1

Maar, dit systeem is nog veel verder uit te breiden. Zo zijn er ook tafelboxen beschikbaar waarmee je het geheel in kan bouwen. Deze zijn in comninatie met een frame heel netjes in een vergadertafel of bureau te verzinken. Zoals de rechter foto duidelijk laat zien, het is een systeem opgebouwd uit meerdere losse onderdelen die samen één geheel maken.

Met de hiernaast staande combinatie heb je een mooie zilvergrijze metallook inbouwbox in de tafel, echter kan het nog een stapje verder als je dat zou willen. Je kunt het geheel namelijk zelfs afdekken met een lambrisering in de kleur van de tafel of elk ander gewenste lambrisering, zodat de tafel aansluitbox volledig intergreerd in de vergaderzaal of op de werkplek. deze afdenkking dien je uiteraard wel zelf te regelen, alle benodigdheden om dit te realiseren zijn behalve de gewenste lambrisering natuurlijk wel bij ons te krijgen. Wij raden je wel aan om even contact met ons op te nemen, mocht er hier interesse in zijn.

Met het CablePort Flex systeem van Kindermann zijn er dus talloze mogelijkheden. Al deze mogelijkheden zijn vanuit de basis nog altijd uit te breiden. De naam van dit zeer flexibele en uitgebreide systeem bevat niet voor niets het woord Flex zoals je ziet. Nog een flexibel en bijkomend voordeel van de Kindermann systemen, alle aansluitmodules op de stroom na zijn losse modules. Heb je in de toekomst een verandering, dan hoef je dus maar één module en één kabel te vervangen om weer up to date te zijn. Je heb geen hele nieuwe configuratie nodig. Dat is dan ook wat de Kindermann systemen zeer duurzaam maken.

Ook bij deze tafelboxen zijn alle stroompunten, dus zowel een 220V stopcontact als de USB laders aan elkaar doorgekoppeld en hebben ze aan de achterzijde één Wieland GST18f stroompunt, die verlengd kan worden naar een stopcontact waarvanuit de tafelbox gevoed wordt.

Bij de verschillende categorieën en producten kun je nog enkele productfilmpjes van de producten vinden. Heb je toch nog vragen over één van deze tafel aansluit systemen?  Bel ons gewoon wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80. Mailen mag natuurlijk ook naar [email protected]