• Lorem ipsum

Laptop standaarden & armen

Laptop standaarden en armen voor wand en bureau
Er zijn veel werkplekken, waarbij de laptop eigenlijk meer als een monitor wordt gebruikt en er gewerkt wordt met een losse toetsenbord en een losse muis, dat werkt zeker op kantoor toch vaak prettiger dan werken op je laptop zelf. Bovendien is het vaak zo dat wanneer je op je laptop werkt aan een bureau je houding ergonomisch zeer slecht is en je op de langere termijn zondermeer klachten zal krijgen. Dus werk je met een laptop op je werkplek en dient je laptop meer als een monitor? Dan is een laptop arm of een laptopstandaard geen overbodige luxe.

Laptop bureau armen
De keuze voor een kant -en klare laptoparm is niet heel groot, de meeste oplossingen met laptoparmen zijn vaak monitorarmen gecombineerd met een laptop plateau. Daar heb je universele laptophouders voor die dan gemonteerd kunnen worden op de plek waar je normaal de monitor zou bevestigen bevestig je in dat geval de laptophouder en vervolgens plaats je, je laptop op de houder. Daarbij moet je wel in de gaten houden dat de monitorsteun wel voldoende mogelijkheden biedt om de laptop op de juiste manier te kunnen plaatsen.Wij hebben enkele laptoparmen die al kant-en-klaar zijn of reeds zijn samengesteld die optimaal zijn voor de werkhouding.

Laptop Bureau Standaard
Een veel gebruikte optie is een laptop standaard, deze zijn er in vele uitvoeringen. Je heb vaste standaarden, die vaak in helder acryl zijn uitgevoerd, maar meestal zijn ze inmiddels zo gemaakt dat je ze kunt inklappen of opvouwen en daardoor net als de laptop zeer mobiel. Dit is niet alleen handig voor op kantoor, maar ook voor thuis tenminste, zolang je met een externe muis en toetsenbord werkt, wat op plekken waar je vaker werkt zoals op kantoor of thuis toch het meest prettig is. Dan kun je het beeldscherm van de laptop in ieder geval op een prettige hoogte stellen waardoor je een stuk minder snel last van je nek zal krijgen en dus veel prettiger werkt.

De ideale werkplek met een laptop samenstellen?
Ben jij degene die altijd met je laptop in de weer is en op kantoor vaak een werkplek heb die rommelig is met kabels, je laptop niet op de juiste hoogte heb staan en daardoor toch vaker last van een stijve nek of hoofdpijn? Dan is het toch verstandig om eens te kijken of een oplossing met een laptoparm of laptop standaard niet iets voor jou is.

Nog vragen of meer informatie nodig?
Heb je nou nog vragen of wil je mee informatie over laptopbeugels in het algemeen of een specifieke laptopsteun, vraag het ons gerust. Wij helpen je graag, wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]

Laptopbeugels of laptop standaarden in grotere aantallen nodig?
Dat is uiteraard geen enkel probleem, wij adviseren je om dan even via de website een offerteaanvraag te doen.