• Lorem ipsum

TV Vloerstandaarden

Welk type TV standaard zoek je?

TV standaarden - Een ideale TV standaard binnen het kantoorwezen of het onderwijs en op beurzen
TV Standaarden of TV Standaarden op wieltjes, waarschijnlijk de meest gebruikte varriant van TV standaarden. Zeker binnen de zakelijke wereld, van kleine kantoren tot grote en van kleine zalencentra tot de grootste congrescentra, basisscholen tot universiteiten. Bij een kleine beurs in een buurthuis, tot de grootste beurzen in bijvoorbeeld de jaarbeurs of RAI. TV standaarden en dan met name de verrijdbare TV standaarden worden overal gebruikt. Voor elke toepassing is zijn er specifieke wensen en keuzes te maken. Wat zijn dan die keuzes, waar moet je dan precies op letten bij het kiezen van een TV standaard?

Bepaal bij de TV vloer standaaard de juiste hoogte van het scherm.
Dat is één van de eerste dingen die je moet gaan bepalen, de TV standaarden verschillen in hoogte. Als wij praten over de hoogte van een TV standaard, dan wordt daarmee bedoeld de hoogte van het hart van het scherm. Deze hoogte wordt in de gevallen van staande presentaties natuurlijk mede bepaald door de lengte van de persoon die de presentatie geeft. Dit kan dus afwijken, wij gaan dus uit van een gemiddelde situatie
De hoogtes zijn eigenlijk in drie etappes onder te verdelen. De ideale hoogtes zitten tussen een bepaalde hoogte in, hieronder de ondervedeling, later gaan wij in op het waarom.

  • Zittend publiek, ideale hoogte hart scherm tussen +/- 80 cm en 120 cm
  • Bij gebruik voor een Presentatie, ideale hoogte tussen +/- 140cm en 180 cm
  • Staand publiek, bij beurzen of langslopend publiek, ideale hoogte tussen +/- 160 cm en 200 cm


Hoezo deze hoogte bij zittend publiek.

De verschillende hoogtes worden uiteraard bepaald door het publiek dat er naar moet kijken. Het altijd het meest prettig om recht vooruit te kijken, zodoende is het bij zittend publiek tussen de 80 en 120 cm, dat is vaak ongeveer de hoogte waar iemands gezicht, waneer deze op een bank of op een stoel zit. In dit geval wordt er bij zittend publiek dan ook voornamelijk gedacht aan mensen die de TV standaard thuis gebruiken of in kleine kantoren, waar men niet in een rij opgesteld zit en het niet voor presentatie doeleinde met presentator gebruikt wordt.

De ideale hoogte van de TV standaard bij gebruik met presentaties
Wanneer je een TV standaard met een TV gebruikt bij een presentatie, dan wil je dat iedereen die de presentatie bekijkt het kan zien, maar dat niet alleen. Je wilt ook dat wanneer je de presentatie geeft je niet te ver hoeft te bikken en ook jij als presentator goed kan zien wat er op het scherm gebeurd. Daarnaast wil je misschien met je handen, een stuk of een laserpointer eenvoudig op het scherm iets kunnen aanwijzen. Vandaar dat de hoogte in dat geval een stuk hoger ligt als bij zittend publiek. De TV standaarden met een hoogte vanaf 140 cm zijn ook de meest verkochtte TV standaarden.

De ideale hoogte bij langslopend en staand publiek
Bij het gebruik van een TV standaard op een beurs is het doel meestal om de aandacht van het langslopende publiek te trekken. Daarom is het handig om ervoor te zorgen dat het scherm net even boven het publiek uit komt, maar niet te hoog want anders kunnen de mensen die hun aandacht geven en voor het scherm komen staan juist weer niet prettig kijken. Daarom is een hoogte hart scherm van 180 tot 200 cm een goede hoogte. Zo komt de bovenkant van het scherm net boven het meeste publiek uit, maar kunnen mensen die ervoor komen te staan heel prettig kijken.

De meest ideale TV standaarden bij gebruik op beurzen
Wanneer je als bedrijf veel beurzen in een jaar heb of in ieder geval de TV standaard veel op beurzen zal gaan gebruiken, dan zijn er meestal een aantal dingen belangrijk. Naast de vraag over de hoogte, zijn de meestgestelde eisen en vragen die onze klanten hebben bij het kiezen voor een Beursstandaard zijn;

  • De TV standaard moet snel in -en uit elkaar te halen zijn
  • De TV standaard moet niet te zwaar in gewicht zijn i.v.m. vervoer
  • De TV standaard moet niet te groot zijn, het liefst in een normale (of station) auto passen
  • De TV standaard moet een tijdje mee kunnen gaan

Geen wieltjes, wel mobiel en zeer populair -Tripod TV Stands
Naast de modellen met wieltjes, hebben wij ook de Driepoot TV Standaarden of Driepoot statieven voor TV's tussen deze geplaatst. Dit hebben we uiteraard gedaan omdat ze wel mobiel zijn, maar mensen er vaak niet aan denken. Zoals je begrijpt zijn deze TV standaarden zeer portable en zo in elkaar gezet. De verticale armen hang je aan het scherm en vervolgens hang je hem er zo in. Dit is dan ook zondermeer een veel verkocht model en dan metname de MyWall Portable TV standaard HT10. Simpelweg omdat de prijs nog geen 100 euro is ook, maar zeker ook omdat hij voor hotels en dergelijk in een mum van tijd staat en niet veel ruimte inneemt in het berghok van de facilitaire dienst.

Design TV Standaarden van Cavus
Zeer fraaie en mooi afgewerkte TV standaarden. Deze TV standaarden worden veel al thuis in huiskamers en slaapkamers gebruikt, maar ook binnen het hotelwezen in de luxere kamers, in de luxere lobbies of wachtruimtes of op diverse andere zakelijke locaties binnen het bedrijfsleven.

TV Muurstandaard, plat tegen de muur 

Een TV muurstandaard voor uw televisie is een geweldige manier om uw kamer leeg en netjes te houden. Als u een moderne, strakke look in uw kamer wilt creëren, is een platte muurstandaard de perfecte oplossing. Met een platte muurstandaard kunt u uw televisie dicht tegen de muur bevestigen, waardoor er veel meer ruimte vrijkomt in uw kamer.Het installeren van een muurstandaard is eenvoudig. U hoeft alleen maar de gewenste muurstandaard te kiezen, de montageplaat aan de muur te bevestigen en de TV op de plaat te bevestigen. De montageplaat wordt meestal geleverd met schroeven en pluggen, wat het gemakkelijk maakt om de standaard te bevestigen

Meest verkochte en meest populaire modellen met wieltjes
Ons meest verkochte model is zonder enige twijfel de TV standaard MyWall HP1D deze TV standaard is inmiddels ook geheel in het wit verkrijgbaar de witte uitvoering heet de MyWall TV standaard wit dankzij de geheel witte kleur oogt deze  standaard zeer fraai. Deze TV standaarden worden veel gebruikt binnen bedrijven, scholen, hotels en zalencentra, vanzelfsprekend is de zeer aantrekkelijke prijs in combinatie met de luxe uitstraling het belangrijkste. Daarnaast heb je 20 jaar garantie op deze TV standaarden, ook dat is niet niks.

Dankzij de goede prijsstelling worden de TV standaard ook veel gebruikt voor beurzen, daar zijn ze niet voor ontworpen maar het kan als er voorzichtig mee wordt omgegaan natuurlijk prima. De bekabeling bij deze TV standaarden wordt aan de achterzijde buitenom weggewerkt en dat is dan ook het verschil met de duurdere TV standaarden, daar is vaak de bekabeling binnendoor weg te werken, vanaf de achterzijde van het scherm door de pilaar of pilaren naar de vloer.

Speciaal voor de beurs gemaakt
Als vraag één het meest belangrijke is, dan raden we je aan om naar de Deelbare statieven van de professionele AV merken van Audipack (Audipack FS-701V6) en SmartMetals (Light Serie deelbaar) te kijken. Zij hebben TV standaarden in het assortiment die speciaal als Beursstandaard zijn ontworpen. Deze kun je zonder gereedschap in en uit elkaar halen. Dit zijn prijstechnisch wel de duurste standaarden, maar moet worden bijgezegd over 15 jaar doet alles het nog net zo goed als bij de eerste keer. Ze zijn uitzonderlijk sterk en aan alles is gedacht, de bekabeling, de draagbaarheid en de installatie tijd. Binnen een kleine 10 minuten heb je de TV standaard opgezet of afgebroken. Daarnaast zijn er eventueel ook voor beide TV standaarden Flightcases te krijgen al dan niet in combinatie met de TV.

Pro-AV TV Standaarden, onderscheidend in kwaliteit en mogelijkheden
Onze professionele tv stands zijn kwalitatief zeer hoogstaande producten, veelal gemaakt van zeer duurzame materialen met luxe ontwerpen. Producten waarbij aan alles gedacht is, flexibiliteit, luxe, handzaamheid bij installeren en een groot verschil ten opzichte van de ""goedkopere"" TV standaarden altijd denken over een ""Clean look"" na het installeren. Kortom, je kunt elk kabeltje netjes in een kabelkanaal wegwerken en meestal ook nog dat de stroom gescheiden wordt van de andere kabels om storing te voorkomen en te zorgen dat je een optimaal resultaat heb.

Al met al is er in elke sector een keuze te maken en kunnen wij je uitstekend adviseren. Ons advies is helemaal gratis, maar de beslissing zal je zelf moeten nemen. Mocht je advies nodig hebben, wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]

Grotere aantallen van één model nodig? Vraag een offerte aan!
Heb je meerdere stuks nodig van één bepaald model? Of dit nou de goedkopere of duurdere modellen zijn, het kan altijd verstandig zijn om even een offerte aan te vragen. Dit kan bij ons snel en eenvoudig online via de website.