• Lorem ipsum

Computer Beugels

Een beugel voor een computer biedt vele voordelen, ideaal voor thuis of op kantoor. Het grote voordeel van een computer beugel of CPU houder is dat je meer ruimte creëert op je bureau en dat de computer een stuk minder stof aan trekt, wanneer deze niet op de vloer is geplaatst.

Daarnaast is het altijd wel prettig om op een eenvoudige manier de vloer onder je bureau schoon te houden. CPU houders zijn er in meerdere uitvoeringen. Je heb computer beugels waarmee je de computer horizontaal onder het bureau kunt bevestigen, computerbeugels waarmee je de computer verticaal onder het bureau kunt bevestigen. CPU houders die je aan de wand kunt bevestigen, maar ook trolley's voor de computer, een verrijdbare standaard als het ware.

Bij het kiezen van de juiste computer beugel dien je wel even te letten op de maten van de computer, want de ene computerbeugel is geschikt voor grote PC's en de andere voor kleinere PC's. Alle computerbeugels zijn wel tussen bepaalde maten te verstellen. Bij de specificaties van de producten kun je zien voor welke maten de PC beugel geschikt is.

PC houders, computerbeugels of CPU houders zijn allemaal benamingen voor deze beugels. Naast de verschillende maten, zit er uiteraard ook verschil in luxe en uitstraling. Deze keuze laten we natuurlijk helemaal aan jou over. Mochten er vragen zijn over Computerbeugels, dan kun je altijd even contact opnemen. Wij helpen je graag.