• Lorem ipsum

TV Tafelstandaard

Wij hebben een uitgebreid assortiment universele TV voeten of TV standaarden waar je de TV aan kunt bevestigen zodat de TV weer een TV voet heeft. Uiteraard in verschillende klasse 's en uitvoeringen. Van eenvoudig en statische TV tafelstandaarden tot handmatig draaibare TV stands, elektrische TV tafels tandaarden of een uitvoering waarbij je de soundbar ook aan de voet kunt bevestigen en deze mee draait met de TV. 

TV Tafelstandaarden, TV standaarden plaatsing op Tafel, dressoir of een TV meubel
Het komt regelmatig voor dat de TV voet of de TV standaard die bij de TV meegeleverd wordt niet aan de wensen voldoet, wat misschien nog wel vaker voorkomt is dat TV voet kwijt is, of weg is gegooid. Men gaat verhuizen of koopt een nieuwe TV en en de oude gaat naar de slaapkamer of naar een nieuw iemand. Echter is het daarbij niet de bedoeling dat de TV daar aan een TV beugel aan de muur wordt opgehangen. In de nieuwe situatie moet de TV op een dressoir of een TV meubel komen te staan, dus heb je eigenlijk een nieuwe TV voet of TV standaard nodig.

Gelukkig zijn er TV standaarden voor op de tafel, het TV meubel of het dressoir
Wij hebben een uitgebreid assortiment universele TV voeten of TV standaarden waar je de TV aan kunt bevestigen zodat de TV weer een TV voet heeft. Uiteraard in verschillende klasse's en uitvoeringen. Van eenvoudig en statische TV tafelstandaarden tot handmatig draaibare TV voeten en zelfs Elektrische TV standaarden waarbij je vanuit je bed of de luiestoel de hoek van de TV met behulp van de afstandsbediening kan draaien.

Thuis, op kantoor of in de groothoreca
Wij hebben een uitgebreid assortiment TV voeten die geschikt zijn voor thuis, maar die je ook op kantoor of bijvoorbeeld in het hotelwezen kunt gebruiken. Het kan dus zijn dat je voor bijvoorbeeld hotelkamers een groter aantal nodig zou hebben. Zijn er een groter aantal nodig, dan raden we je sowieso aan om even een offerte online aan te vragen.

Wil je meer informatie? Of heb je vragen over één van de producten? Wij zijn bereikbaar telefonisch op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]