• Lorem ipsum

SCART kabels

Een goede Scart kabel kan een groot verschil in beeldkwaliteit maken, het is dus altijd raadzaam om je apparatuur met een goede Scartkabel aan te sluiten. Uiteraard hebben wij ook de Scart kabel die vergelijkbaar is met de scartkabels die met veel apparatuur meegeleverd wordt, alleen wel in een vergulde uitvoering, desondanks is ons advies wel om de keuze te maken voor minimaal één Scartkabel van een prijsklasse hoger en dit zeggen wij niet omdat wij geld aan je willen verdienen, dit zeggen wij omdat je zal zien dat de kwaliteit van je beeld dusdanig verbeterd dat je zeker een tevreden gevoel over de keuze zal hebben.

Door de opkomst van de digitale HDMI kabels, zullen er steeds minder vaak Scart kabels nodig zijn. Hierdoor is het assortiment kabels ook niet meer zo uitgebreid en hebben wij een keuze gemaakt voor een aantal kabels die onderling duidelijke verschillen in kwaliteit hebben, dit gaat bij Scart kabels natuurlijk ook gepaard met de prijs.

De verschillen tussen de kabels zitten hem vooral in de gebruikte materialen van zowel de connectoren, de aders en de afscherming. De """"standaard"""" KEM Scart kabel 21 pins verguld heeft aders van een legering van koper en aluminium, een enkelvoudige seperate afscherming tussen de aders voor het beeld en het geluid. De KEM Scart kabel 21 pins High Quality heef koperen aders, een metalen behuizing en een meervoudige afscherming en de Profigold Scart kabel heeft niet alleen koperen aders en een meervoudige afscherming, maar ook nog eens 24 karaats hardgouden contacten en een zilveren soldering.

Al deze verschillende factoren tussen deze Scart kabels zorgen stap voor stap voor een betere overdracht van het signaal en een beter overdracht van het signaal, betekend een betere kwaliteit van het beeld dat je ziet. Uiteraard is het wel zo dat je met alle scartkabels die op onze website staan beeld heb en TV kan kijken, maar met de huidige HD TVs en signalen, ben je vaak gewend aan een strakplaatje en dat kan je ook bereiken door te kiezen voor een betere kwaliteit Scartkabel. Ben je na het kiezen van een Scartkabel niet tevreden met het beeld, dan stuur je de kabel toch gewoon weer terug.

Heb je vragen over Scartkabels, zijn de verschillen nog niet helemaal duidelijk en wil je meer informatie. Bel gerust, wij helpen je graag.