• Lorem ipsum

Braca Groothandel in Kabels, Kabelsmanagement, Beugels ,Aansluitsystemen, PTZ & HuddleHD Camera's

 

U bevindt zich op de groothandel pagina van Braca Europe.
De pagina voor de dealers en resellers van onze producten. Braca Europe is het bedrijf achter de websites www.braca.nl, www.kabelsenmeer.nl,  www.beugelsenmeer.nl en
spoedig een nieuwe website voor de PTZ en HUDDLEHD camera's.
In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van bedrijven die onze producten vast gebruiken in diverse toepassingen
en bedrijven die onze producten doorverkopen in diverse vormen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan Audio Visuele, -Elektro -en ICT installatie bedrijven die veel van onze kabels en aansluitmateriaal gebruiken in hun installaties.
Meubel designers die onze aansluitmaterialen integreren in hun meubilair en enkele bedrijven, maar ook gewone resellers van onze producten.
Dankzij de jarenlange ervaring in producten en relaties die wij hebben opgedaan in onze branche hebben wij een assortiment opgebouwd met enkele unieke
producten die wij zelf laten ontwikkelen en produceren en enkele merken waar wij officieel Nederlands distributeur van zijn.
Aangevuld met diverse merken die wij in ons gebruikelijke assortiment voeren waar wij voor sommige producten goede prijzen kunnen bieden.
Kortom, een zeer compleet assortiment als het gaat om alles wat je nodig heb bij een audio visuele installatie of het inrichten van een werkplek.

 

logo braca europe offical distri PTZ Optics en HuddleHD Camera's