• Lorem ipsum

CablePort modulehouders

Kindermann CablePort modulehouders, geschikt om de Konnect Flex 45 click modules in te plaatsen. De modulehouders zijn in verschillende uitvoeringen. Met of zonder 220Volt stroom aansluitingen en of USB power aansluitingen. De USB power aansluitingen zijn geschikt om tablets en smartphones te kunnen opladen.

Het werkt eigenlijk vrij eenvoudig, je bedenkt hoeveel stroom aansluitingen je wilt, vervolgens welke aansluitingen je allemaal nog meer nodig hebt bij je vergadertafel of je bureau en kiest daarop een modulehouder met het aantal 220 Volt aansluitingen en daarnaast voldoende ruimte biedt voor alle overige aansluitingen die je erbij wilt hebben. Eenmaal een modulehouder compleet met alle aansluitingen, bepaal je hoe en waar je de aansluitingen wilt gaan bevestigen. Dit kan in of aan de tafel, bureau met of zonder een box of in de vloer met behulp van de vloerput.

In de diverse rubrieken vind je de producten waar de module houders in bevestigd kunnen worden en in de rubriek aansluit modules vind u de aansluitingen die je allemaal kunt plaatsen in de module houders. Ben je op zoek naar een specifieke oplossing, of kom je er niet helemaal uit. Neem gerust even contact op. Wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]

Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!