• Lorem ipsum

PTZ & Huddle Cameras

Welk type camera zoek je?

PTZOptics & HuddleCamHD camera- Professioneel - zeer betaalbare studio
Cameras die een hoge kwaliteit Broadcasting en of video conferentie betaalbaar maken. Een complete range camera's voor livestreaming & broadcast producties en een complete range camera's voor video vergaderen.

PTZOptics Camera's - Professional H.Q. Broadcasting & Livestreaming made affordable
Niet voor niets is dit de slogan van PTZOptics een betaalbare en professionele manier om in een hoge kwaliteit livestreamen & broadcasten. Gebruiksvriendelijke camera's met een zeer grote compatibiliteit, compatibiliteit en integreren is het sleutelwoord bij PTZOptics, zonder meer een kracht. Zo zijn de camera's software onafhankelijk en compatibel met Newtek Tricaster, MimoLive, Wirecast, etc.

Camera's waarmee je simultaan kunt streamen met camera's waarbij je of over USB 3.0, HDMI en IP (RJ45, netwerk) kunt streamen of over SDI, HDMI en IP (RJ45 netwerk). Een complete range met ZCam's, 20X Zoom Camera's & 12X Zoom camera's waarmee je in Full HD 1080p met maximaal 60 frames per seconde een professionele productie kunt neerzetten. Bestuurbaar op diverse manieren zoals o.a. Joy-Stick controllers, via het netwerk, via en app op je telefoon of tablet en meer.

HuddleCamHD Camera's - From 3x - 30x We've got you covered!
Zoals hierboven aangegeven, een compleet assortiment waarmee je elke ruimte kunt invullen met de juiste camera voor het video vergaderen. Met de HuddleCamHD Go is er een ideaal mobiele all-in-one conference camera in het assortiment, die je met slechts 1 USB kabel aansluit en ideaal is voor de on-the-go vergaderingen. Daarnaast een complete range van 3x zoom, 10x zoom, 20x zoom en 30x zoom in HD of Full HD kwaliteit met of zonder ingebouwde audio. Met de draadloze speakerphones Huddlepod Air of Huddlepod Air Duo heb je tegen een zeer betaalbare prijs professionele high end oplossing voor vergaderzalen binnen de kleine -en middelgrote bedrijven, maar ook de grote bedrijven.