• Lorem ipsum

Beamer liften

Beamerliften van Wize, grote betrouwbaarheid en van hoge kwaliteit
Een beamerlift voor projectoren van een zeer hoge kwaliteit. Een oplossing die voor vergaderzalen in de vergadercentra en hotels een ideale oplossing biedt. Waardoor de eenvoud van het verhuren van een projector binnen het zalencentrum alleen maar makkelijker zal worden. De lengte van de plafondlift hangt natuurlijk af van de hoogte van het systeemplafond, daarmee bepaal je hoe ver de projector naar beneden zal moeten komen en dus hoe lang de lift moet zijn. Bedenk eens hoeveel moeite en tijd er bespaard wordt op personeel dat de projector klaar moet gaan zetten en weer opruimen.

Projectorliften van Wize zijn compleet.

Alle projectorliften van Wize worden volledig compleet geleverd met alle benodigde installatie materialen. Voor de bediening wordt er een infrarood (IR) afstandsbediening en een radiofrequente (RF) afstandsbediening bij geleverd. Je kunt er echter ook voor kiezen om de bediening via de "contact closure" aansluiting aan te sluiten en af te werken op een bedieningssyteem of op een wandschakelaar. Ook de wandschakelaar wordt met de beamerlift meegeleverd.

Beamerliften hebben een diefstal vertragende werking

Naast het bedieningsgemak heeft een beamerlift natuurlijk ook een diefstal vertragende werking, iets dat in de wereld van vergaderzalen toch ook een prettig gegeven is. Wanneer de beamer niet in gebruik is, sluit je de lift namelijk volledig af. Dit betekend dat de projector verborgen zit boven het systeem plafond. Waardoor het dus al vrijwel niet opvalt dat er een projector in de ruimte aanwezig is. Bovendien kun je, wanneer de beamerlift niet is aangesloten op een wandschakelaar en dus alleen maar bediend kan worden met de afstandsbediening. De lift niet zomaar naar beneden laten zakken. Wat dus betekend dat iemand al boven het plafond moet gaan komen. Dankzij het feit dat de beamerliften van Wize aan 3 zijdes voorzien is van een schaar, is de projector ook nog eens alleen vanaf de voorzijde benaderbaar. Enfin, u kunt zich indenken dat er weinig mensen zullen zijn die zoveel moeite en risico zullen nemen.

Heb je vragen over de projector plafondliften van Wize? Neem gerust contact op, wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected].

Geen producten gevonden...
Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!