• Lorem ipsum

Vogel's TV Beugel oplossingen

TV Beugels van Vogel's - expanding experiences

Vogel's een Nederlands bedrijf dat al ruim 40 jaar geleden is opgericht en een absolute specialist is in het ontwerpen en maken van beugels voor Audio en Video apparatuur. Vogel's heeft sinds enige jaren (2010) de Thin Serie op de markt gebracht een serie ultra platte TV wandbeugels die oplossingen biedt om je LED, LCD of Plasma TV op te hangen. Een complete lijn waarbij de looks hetzelfde zijn, alleen elke TV beugel zijn eigen eigenschappen heeft. Een serie muurbeugels die voorzien is van slimme ideeën en technieken dankzij de jarenlange ervaring die Vogel's heeft, waarbij de ontwerpers aan vrijwel elk mogelijk detail aandacht heeft besteed. Gemaakt van de beste kwaliteit onderdelen, daardoor ook behorend tot de top in de wereld, te koop in 80 verschillende landen en marktleider in Europa.

De Vogel's Thin serie zijn er in 3 verschillende categorieën (Flat, Tilt en Turn serie)  + een elektrische TV beugel. U ziet enkele impressie foto's en wij omschrijven hier onder kort wat de kenmerken, de uitzonderlijke eigenschappen en de mogelijkheden zijn van de verschillende TV beugels. Meer informatie kunt u vinden bij de betreffende wandbeugels.

            

 Vogel's Thin - Flat Series - Vlakke TV muurbeugel

De Flat TV beugels van Vogel's Thin zijn ultra dun en in 2 uitvoeringen te krijgen. Beide TV steunen zijn zeer plat en voorzien van een waterpas voor eenvoudige en snelle, kaarsrechte ophanging. De """"kleine"""" TV beugel is een beugel voor schermen van 26 t/m 55 inch, daaraast is er de """"grote"""" TV beugel voor schermen van 40 t/m 65 inch. Beide TV muurbeugels komen slechts 1.5mm van de wand en zorgt ervoor dat het scherm als een kunstwerk aan de wand hangt.

 

Vogel's Thin - Tilt Series - Kantelbare TV muurbeugel

De Tilt TV beugels van Vogel's Thin series de ideale TV muurbeugel wanneer je de TV iets hoger wilt ophangen dan gebruikelijk. Dankzij een innovatief kantelsysteem, kun je de TV beugel 15° kantelen waardoor je wel nog goed zicht op het scherm heb. Dankzij de ervaring die Vogel's heeft kunnen de kabels ook bij een kanteling zonder problemen naar beneden geleid kunnen worden Dankzij een innovatieve techniek zal er altijd genoeg ruimte aan de onderkant van het scherm blijven en komen de kabels niet in het gedrang. Heb je de TV niet naar voren gekanteld, dan komt het scherm slechts 20 mm van de wand. Ook bij de Vogel's Thin Turn series zijn er 2 modellen beschikbaar .


Vogel's Thin - Turn Series - Draaibare TV muurbeugel

De Turn TV steunen uit Vogel's Thin serie, een serie bestaande uit 6 draaibare beugels en een elektrische TV beugel. De elektrische behandelen we hierna even apart. Er zijn 2 uitvoeringen voor schermen van 26 t/m 55 inch, waarvan er één een enkele arm heeft en één een dubbele arm en daarnaast hetzelfde 2 uitvoeringen voor de grotere TV's van 40 t/m 65 inch. De uitvoeringen met de dubbele arm zijn zowel in het Dolpin Grey -met Aluminium als het Alpine white verkrijgbaar en zo kom je dus op totaal 6 wandbeugels.

Het uitzonderlijke van deze TV muurbeugels is dat de beugels ingeklapt slechts 3.5mm van de wand af komen. Uitgeklapt zijn de afstanden van de TV beugel voor de kleine TV's maximaal 375mm voor de enkele arm en maximaal 508mm voor de uitvoering met de dubbele arm. Voor de grotere schermen ook maximaal 375mm voor de uitvoering met de enkele arm en maar liefst maximaal 630mm voor de dubbele arm. De wandbeugels met de dubbele arm zijn ook nog eens voorzien van een zeer ingenieus Cable Inlay systeem. Een kabelmanagement systeem waarmee je bekabeling nooit vast zal komen te zitten en een probleem zal geven wanneer je de beugel volledig uittrekt.


Vogel's Thin RC 355 Ultra Thin - Elektrische TV muurbeugel.

Één van de fraaiste Elektrische TV muurbeugels op de markt, ingeklapt komt deze elektrische TV wandbeugel slechts 35mm van de wand en dat is voor elektrische TV steunen ongekend. Uitgeklapt haalt deze beugel een afstand van 215mm en de beugel kan met behulp van de afstandsbediening in 2 standaard kijkhoeken worden ingesteld. Met een geruisloze motor waar 2 jaar garantie op zit weet je dat je met deze Vogel's RC 355 één van de beste elektrische wandbeugels in huis haalt.


Op alle TV beugels uit de Thin serie van Vogel's zit een levenslange garantie. Op de motor van de Elektrische TV beugel zit 2 jaar garantie. Vogel's is al jaren lang het nummer 1 TV beugel merk op de Europese markt en dat is niet voor niets, de kwaliteit en innovaties die Vogel's beugels hebben is bijna ongeëvenaard.

Heb je vragen over de Vogel's Thin beugels, neem gerust even contact op. Wij kunnen je als official Vogel's Thin dealer het fijne over de gehele TV beugellijn vertellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]