• Lorem ipsum

Smart Metals Pro AV

SmartMetals Mounting Solutions één van de meest succesvolle merken op de Europese markt als het gaat om professionele beugel oplossingen. Unieke oplossingen van een zeer hoge kwaliteit met zeer innovatieve en slimme oplossingen voor bijvoorbeeld je kabelmanagement, diefstalvertragende mogelijkheden, maar ook is er altijd goed nagedacht over montage en installatie. Hoe sneller en eenvoudiger dit kan, hoe meer tijd en dus kosten er bespaard kunnen worden. Op onze website vind je een deel van het assortiment, eigenlijk de meest gangbare TV muurbeugels, TV plafondbeugels TV standaarden, beamer plafondbeugels, beamer wandbeugels en de accessoires van SmartMetals voor de Flatscreen oplossingen en Beamer oplossingen.

Binnen deze accessoires bevinden zich bijvoorbeeld oplossingen voor montagen aan een truss-systeem of een H-Balk, een verlenging van de armen van de beamerbeugels etc.

SmartMetals maakt ook producten op maat, ook hier kunt u bij ons voor terecht. Zo heeft SmartMetals bijvoorbeeld ook de constructie voor de LED vloer die gebruikt wordt bij o.a. The Voice of Holland gemaakt en ontworpen.

De belangrijkste kenmerken van standaard producten van SmartMetals zijn:

  • Zeer hoogwaardige kwaliteit muurbeugels, statieven en plafondbeugels voor TV's, grote monitoren en beamers
  • Altijd waar mogelijk voorzien van een innovatief kabelmanagement systeem
  • Altijd oplossingen waarbij het zo makkelijk mogelijk is gemaakt de apparatuur te monteren of installeren.

SmartMetals beamerbeugels

Zo zijn bijvoorbeeld alle projectorbeugels van SmartMetals die verstelbaar zijn traploos verstelbaar en voorzien van een plafondbevestiging die ook in een hoek geplaatst kan worden, zodat je deze ook aan een schuin plafond kan monteren. Daarnaast zijn alle beamerbeugels voorzien van een kogelgewricht, met een kogelklemring. Dit houd in dat de beamer zeer makkelijk in de optimale positie gericht kan worden zonder schroeven te moeten aandraaien.

De langere beamerbeugels zijn ontworpen om in een kantoorruimte door een systeemplafond heen op het vaste plafond te monteren, daarom worden deze beugels ook geleverd met een rubberen afwerkring. De bekabeling kan vrijwel direct boven de beamer door de buis naar boven en zal boven de plafondplaat weer er uitkomen. Dus zo heb je nooit kabels in het zicht.

SmartMetals TV standaarden en verrijdbare TV standaarden

De TV standaarden zijn er in diverse uitvoeringen. Vaste uitvoeringen waarbij de VESA beugel al gemonteerd zit aan het statief, maar ook uitvoeringen waarbij de schermbeugel apart moet worden aangeschaft, dit is gedaan omdat elk type scherm een andere ophanging heeft. Elke TV muurbeugel van SmartMetals is of kan geschikt worden gemaakt voor deze TV statieven.

Vrijwel alle TV statieven zijn ook voorzien van een inventief kabelmanagement systeem. Aan de achterzijde van de pilaar zit een klep met een interne kabelgoot. Zo kan je de kabels vanaf de achterzijde van het scherm naar de achterkant van de pilaar begeleiden en door de pilaar heen naar beneden, waar je de kabels er weer uit kan laten komen, overigens kan dit natuurlijk op elk gewenst punt. Daarnaast zijn vrijwel alle statieven voorzien van een systeem waarbij je het scherm over de gehele lengte van de pilaar kan vastzetten en zijn er ook optionele producten om je apparatuur op te kunnen zetten, zogeheten AV plateau's.

SmartMetals wandbeugels

Alle wandbeugels van SmartMetals zijn voorzien van een systeem waardoor je het scherm aan de beugel kunt borgen door middel van hangsloten. Daarnaast hebben de muurbeugels van SmartMetals een zeer groot draagvermogen en is er voor vrijwel elk scherm een geschikte muurbeugel te krijgen.

SmartMetals TV Plafondbeugels

Ook deze zijn uniek in de markt, ze zijn te krijgen voor één enkel scherm of 2 schermen en dan back to back. Hier zijn overigens nog veel meer oplossingen voor te krijgen dan die wij op de website hebben staan. Zo zijn er ook beugels die geschikt zijn voor een truss-systeem. Ook de "standaard" plafondbeugels van SmartMetals die je vind bij ons op de website zijn voorzien van een standaard bracket met een bepaalde VESA gatenpatroon (verschilt per beugel) en ook deze zijn voorzien van een infentief kabelmanegement systeem. Eigenlijk kan je het een beetje zien als een omgekeerd statief in combinatie met een beamer plafond beugel. Ook deze zijn in lengtes verkrijgbaar en ook deze zijn voorzien van een rubberen ring om een eventueel gat in het systeemplafond netjes af te dichten.

Heb je vragen over SmartMetal beugels of ben je op zoek naar een specifieke beugel of uitzonderlijke oplossing of op zoek naar een constructie voor bijvoorbeeld een videowall ?  Neem gerust contact op, wij kunnen in de database van SmartMetals kijken of zij wellicht al eerder een vergelijkbare oplossing hebben ontworpen en anders kunnen wij contact opnemen om te kijken of het misschien interessant is om een oplossing voor uw probleem te verzinnen of ontwerpen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]