• Lorem ipsum

Novus

Novus, Duitse degelijkeheid en innovatie, via internet alleen bij Beugels en Meer!

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat wij als enige in Nederland de toestemming krijgen om Novus beugels via het Internet aan te bieden, over het merk Novus kan je kort en krachtig zijn. Zeer hoge kwaliteit, zeer degelijk, zeer innovatief en altijd kwalitatief uitstekend.

Novus heeft zeer uiteenlopende oplossingen, zo zijn er niet alleen beugels voor de monitoren, met of zonder gasveer, maar kun je met het modulaire systeem van Novus hele kantoorwanden bouwen, waarbij er scheidingswanden tussen bureaus gecreeerd kunnen worden, aan beide zijde van deze scheidingswand bijvoorbeeld een monitor beugel met een monitor, een beugel voor je tablet of je telefoon aan een arm en er kunnen ook bakjes voor je papieren en of je pennen.

Kortom, zeer innovatieve oplossingen om veel meer ruimte op je werkplek te creeren. Oplossingen voor Beveiligingsruimten, Mediatheken, Callcenters, Bench marketeers etc. etc. maar ook voor de medische wereld heeft Novus diverse uitstekende en professionele oplossingen. Onderstaand enkele impressies van praktijk toepassingen

Bel ons voor de mogelijkheden, wij helpen je graag verder 075 655 55 80