• Lorem ipsum

TV Plafondbeugels

NewStar TV plafondbeugels - In lengtes tot ruim 4.5 meter!
Een vrij uitzonderlijk iets, NewStar heeft in tegenstelling tot de meeste van haar concurrenten een eenvoudig en innovatieve oplossing gevonden voor plafondbeugels in langere lengtes. Het begint met een standaard lengte waarvan de afstand in de meeste gevallen te verstellen is van 64 t/m 104cm. Daarnaast zijn er verlengbuizen te kopen in diverse lengtes tot maximaal 350cm, wat een gezamelijke lengte kan maken van maximaal 454cm. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de combinaties met de verlengbuizen gemaakt, zo kun je de gewenste lengte eenvoudig zelf kiezen en weet je dat je het juiste krijgt geleverd.

Wat nou de verschillen zijn tussen de verschillende TV plafondbeugels van NewStar en waar je op moet letten wanneer je bijvoorbeeld een systeemplafond heb, kun je dan ook een plafondbeugel gebruiken en zo ja, waar moet je in dat geval op letten en hoe monteer je dat dan. Je kunt het allemaal lezen in onderstaand artikel.

NewStar TV plafondsteunen

Waar moet je nou op letten wanneer je een plafondbeugel nodig heb?
Als eerste bekijk je even het VESA gatenpatroon en het gewicht van de TV. Nu je dit weet, kun je aan het VESA gatenpatroon en het draagvermogen van de TV plafondbeugel zien of de TV überhaupt met de gekozen plafondbeugel kan worden opgehangen. Dit is het belangrijkste om te weten. Vervolgens bekijk je wat de afstand vanaf het plafond tot de hoogte van het scherm moet worden. Ga hierbij uit van de hoogte van het hart van de TV. Dat is namelijk de lengte die aangegeven wordt. Is de lengte van een beugel 64 t/m 104cm dan betekend dit dus. Afstand van het plafond tot het hart van het scherm is minimaal 64 cm tot maximaal 104 cm.

Wanneer al deze afstanden en dergelijke bekend zijn, kun je bepalen welke plafondsteun in jouw situatie de juiste beugel zal zijn. Uiteraard zullen er meerdere keuzes mogelijk zijn, maar in dat geval zal het voornamelijk een kwestie van uiterlijk zijn en wellicht dat de ene plafondbeugel iets meer kan kantelen, maar doorgaans zit er weinig verschil in de functionaliteit van de plafondbeugels.

Ik wil de TV ophangen aan het plafond, maar ik heb een systeemplafond. Wat nu?
In veel kantoren, hotels, ziekenhuizen of benzinepompen heb je te maken met een systeemplafond.Ook dan kun je zoals je op de afbeelding kunt zien gewoon gebruik maken van een plafondbeugel. Het werkt vrij simpel en kent zelfs een voordeel, maar daar komen we laten op terug.

In tegenstelling tot bij een gewoon plafond, haal je de plafondplaat van de plek waar je de plafondbeugel wilt hebben uit het systeemplafond. Je meet de afstand vanaf het vaste plafond tot aan het punt waar je het hart van het scherm wilt hebben. Let daarbij wel op, dat de afstand vanaf het systeemplafond tot aan de hart van het scherm wel voldoende is, want anders kun je de plafondplaat niet terug plaatsen.

Je snijd een gat in de plafondplaat ten grote van de buis van de plafondbeugel op de plaats waar de plafondsteun moet komen. Vervolgens bevestig je de plafondbuis van de beugel eerst aan het plafond, schuift de plafondplaat over de buis terug en vervolgens de rest van de installatie. Het voordeel is dat de bekabeling door de buis boven het systeemplafond komt en zo vrijwel volledig uit het zicht kan worden weggewerkt.

Om het gat van de buis in de plafondplaat netjes af te dekken en af te werken wordt er een afdek roset geleverd, hierdoor zal er van het gemaakte gat niets meer te zien zijn.

Wist je dat?
Wist je dat de NewStar plafondsteunen de meest gebruikte plafondsteunen zijn binnen ziekenhuizen, maar ook veel benzine pompen en heel veel schermen op Schiphol gebruik maken van de plafondbeugels van NewStar. Je begrijpt, allemaal situaties waarbij het geheel netjes en veilig moet worden opgehangen. Het zijn soms zeer grote projecten, maar ook daarvoor kun je bij ons terecht. Geen project is te klein of te groot.

Heb je interesse in een groter aantal plafondbeugels? Wij kunnen projectprijzen maken. Je kunt bij ons eenvoudig je eigen offerte samenstellen en aanvragen. Hoe dat precies in zijn werk gaat kun je zien in ons filmpje Hoe vraag ik online een offerte aan op Beugels en meer?

Heb je vragen of wil je meer informatie, je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]

Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!