• Lorem ipsum

Monitor Bureau Armen

NewStar Bureausteunen - Het meest uitgebreide assortiment op de markt
NewStar heeft voor zover bekend het meest uitgebreide assortiment als het gaat om bureausteunen, in elke categorie hebben ze meer dan voldoende opties. Monitor armen met bladklem, Monitor armen met bladdoorvoer of monitor standaarden op een voet. Voor één of meerdere monitoren, bureaubeugels voor meerdere monitoren vind je onder de categorie multimontor armen. Er zijn oplossingen tot maximaal 6 schermen. In deze rubriek vind je alleen de bureau monitorsteunen die geschikt zijn voor één enkel scherm.

Waar moet je bij een burau monitorsteun nou opletten en waar zitten de verschillen in. Waarom zijn de prijzen zo verschillend., we gaan het je proberen uit te leggen in het onderstaande artikel.

NewStar Monitor Bureau armen

Hoe bepaal ik wat ik nodig heb, wat in mijn situatie de juiste keuze is? Waar moet ik op letten?
Het assortiment NewStar monitorsteunen is erg groot. Dit heeft te maken met de diversiteit aan wensen van gebruikers. Zij bieden graag voor iedereen een oplossing die voldoet aan zoveel mogelijk wensen die de klant heeft. Maar waar moet je dan op letten en wat zouden de wensen kunnen zijn?
Al eerste moet je de juiste hoogte bepalen, bij de meeste monitorsteunen kun je de hoogte instellen van 0 tot 40cm op het bureau. Deze marge is in 99% van de gevallen voldoene en dat maakt het dus eigenlijk het minst belangrijke punt. Tenzij de gewenste hoogte afwijkend is.

Het tweede is, wat wil je kunnen doen. Wil je de monitor naar je toe kunnen halen, omdat je het prettig vind om de monitor wat dichterbij je te hebben dan het einde van je bureau? Of wil je de montior kunnen omdraaien, omdat je aan een klantenbalie werkt, waarbij je de klant iets moet kunnen laten zien. Of maakt het helemaal niet uit en is het voldoende als hij gewoon recht aan het eind van het bureau omhoog komt.

Betreft het een werkplek waar alleen jij aan werkt? Of werken er ook andere mensen aan, mensen die misschien wel hele andere wensen hebben. In dat geval is het handig om een zo flexibel mogelijke arm te kiezen. Waarbij de hoogte en diepte verstelling in een handomdraai is geregeld. Je komt dan eigenlijk het beste werg bij de monitorarmen met gasveer.

Dit zijn de meest belangrijke aspecten waar je op moet letten. Uiteraard kunnen wij je er telefonisch uitstekend in begeleiden en mag je dus altijd even bellen of mailen, wij helpen je dan in het bepalen van de juiste keuze.

Waardoor er zulke prijsverschillen ontstaan in de verschillende mogelijkheden
Zoals je waarschijnlijk al snel opvalt, zitten er tussen sommige beugels die optisch of qua mogelijheden niet zo heel veel van elkaar verschillen.aardige prijsverschillen en vraag je, je natuurlijk af waarom? Wij gaan het je proberen uit te leggen, want het is uiteraard wel te verklaren.
De eerste verschillen zitten hem vaak wel in de mogelijkheden. Naar mate een beugel duurder wordt, dan wordt de monitor arm langer en is de diepte verstelling groter. Er is meer materiaal gebruikt en daardoor is deze dan ook weer wat duurder, dat is logisch te verklaren en optisch ook duidelijk te zien

Andere verschillen zitten hem voornamelijk in het gebruikte materaal, het grootste deel wordt dan wel gemaakt van aluminium, echter is bij de ene monitorarm gebruik gemaakt van een holle gegoten aluminium arm, waarbij het bij de duurdere monitorarmen vaak massief gegoten aluminium is. Je begrijpt dat de draagkracht, stevigheid en stabiliteit van een massieve aluminium bureausteun een stuk groter is, maar daar is ook weer meer materiaal gebruikt en dus is de monitorarm een stuk duurder in prijs.

Daarnaast ontstaan de grootste prijsverschillen tussen de monitor armen die uitgevoerd zijn zonder een gasveer systeem of met een gasveer systeem. We hebben het hier dan voornamelijk over de hoogte verstelling, de over het algemeen goedkopere beugels zijn wel in hoogte verstelbaar, echter gebeurd dit handmatig met een palletje en deze stel je vaak één keer op de gewenste hoogte in en dan laat je dit zo. De gas geveerde armen zijn anders, die kun je eenvoudig en snel in hoogte verstellen.

Dat maakt deze armen ideaal, voor met name ook de flexibele werkplekken. Werkplekken waar mensen met verschillende lengtes aan werken. Een monitorsteun met een kwalitatief goed gasveer systeem kost uiteraard meer dan een monitorbeugel zonder gasveer systeem. Daardoor zijn de verschillen in de prijzen van monitor armen zo groot, daardoor moet je ook goed bepalen wat in jouw geval de beste keuze is en je goed bedenken wat er in jouw situatie nodig is op een werkplek.

Wist je dat?
Een bureau monitorsteun RSI klachten helpt te voorkomen? Dat ergonomisch verantwoord werken met een bureausteun het ziekte verzuim naar beneden kan brengen?  Dat het werken in een juiste houding meer doet dat alleen dit? Het zorgt namelijk ook voor een opgeruimde en open werkplek, waardoor het werktempo vaak ook hoger ligt en mensen minder fouten maken. Dit blijkt uit onderzoeken die gedaan zijn.
Een goede monitorsteun is dus nooit duur, het is altijd een investering die zichzelf terugverdiend. Dit kan op lange termijn of korte termijn zijn, maar het is al lang gebleken dat niet alleen de werknemer er profijt van heeft, maar ook de werkgever er beter van wordt.

Heb je een project met meerdere werkplekken?
Je kunt bij ons snel en eenvoudig zelf online een offerte samenstellen, hoe dat precies in zijn werk gaat kun je zien in ons filmpje. Hoe vraag ik online een offerte aan op Beugels en Meer?  Je kunt natuurlijk ook contact opnemen en telefonisch of per email de offerte aanvragen. Wij zullen ons best doen om een mooie projectprijs te bieden.

Wil je meer informatie over monitor bureaubeugels, heb je vragen. Neem gerust even contact op, wij helpen je graag. Wij zijn bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]

NeoMounts
Artikelcode NM-D135BLACK
op voorraad
• Voorzien van bladklem en bladdoorvoer
• Geschikt voor VESA 75 x 75 mm en 100 x 100 mm
• Maximaal 27 inch scherm van maximaal 8 kg Lees meer
NeoMounts
NeoMounts NM-D135BLACK (10-27 inch)
• Voorzien van bladklem en bladdoorvoer
• Geschikt voor VESA 75 x 75 mm en 100 x 100 mm
• Maximaal 27 inch scherm van maximaal 8 kg
Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!