• Lorem ipsum

Dual monitor Armen

Dubbele (Dual) monitor bureausteunen van NewStar - Ruime keuze, 5 jaar garantie
De dubbele monitorarmen van NewStar, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen met verschillende mogelijkheden. Toch geeft NewStar op al haar producten 5 Jaar garantie, waarmee ze aangeven dat ook bij de relatief goedkopere modellen de prijsklasse uitstekend van kwaliteit zijn. De NewStar dubbele monitorarmen zijn oplossingen die zeer veel binnen het kantoorwezen worden gebruikt.

Er zijn diverse modellen beschikbaar de vraag is natuurlijk, waar ben je naar op zoek. Waar moet je op letten, wat zijn de verschillen. Dit begint bij de vraag die je, jezelf moet stellen. Wat wil ik kunnen. Wij vertellen je hieronder in de grote lijnen waar de verschillen tussen de diverse armen in zitten. Je kunt dan zelf bepalen wat je voorkeuren zijn, wat je wel en niet wilt en daarmee welke beugel voor jouw situatie het meest ideaal is.

Er is zoveel op de markt, hoe bepaal je dan wat jij nodig heb. Waar moet je op letten, wat zijn precies de verschillen. Wij gaan het je zo duidelijk mogelijk, maar toch kort proberen uit te leggen.

Dual Monitor Bureausteunen, de mogelijkheden en de verschillen.

Verstelbaar met of zonder een gas geveerde monitorarm
Even als bij de enkele monitorsteunen, zit het grootste verschil in de keuze voor een dubbele monitorsteun voor de manier van hoogte verstelling. Een bureausteun met gas geveerde armen die snel en simpel in hoogte te zijn verstellen of een monitorarm zonder gas geveerde arm. Die is wel in hoogte te verstellen, maar eigenlijk niet ontworpen om constant in hoogte te verstellen. Wat betekend dat de monitor armen met een gasveer systeem veel idealer is voor werkplekken waar veel verschillende mensen aan het werk zijn, zodat iedereen snel en eenvoudig de monitor op de juiste hoogte kan afstellen.

Vanzelfsprekend zijn monitorsteunen met een gasveer systeem al snel aanzienlijk duurder dan de dubbele bureaubeugels zonder gasveer. De vraag die je jezelf kunt stellen is dus, werkt er slechts één iemand op deze werkplek of zijn dit veel verschillende mensen. Op basis hiervan kun je dan de afweging maken om voor een bureau arm met gasveer systeem te werken.

Wel of niet met diepte verstelling?
Daarnaast is de vraag die je jezelf kunt stellen, wil ik de monitoren naar mezelf toe kunnen trekken? Bij alle gas geveerde armen zal dit vrijwel altijd mogelijk zijn, bij de bureau armen zonder gasveer systeem, moet je even opletten of de beugels een diepte verstelling hebben. Dit is al snel te zien doordat het de monitor bureau beugel 2 losse armen heeft die meestal kunnen knikken. Wil je dit juist niet en is het juist de bedoeling of al voldoende dat de monitoren op gelijke afstand, netjes naast elkaar staan. Dan heb je aan een dubbele monitor beugel zonder armen en zonder gasveer al voldoende. 

3 manieren van bevestigen - bladklem, bladdoorvoer of bureauvoet
De laatste vraag die je, je moet afvragen is hoe je de monitor arm zou willen bevestigen.

  • Bladklem bevestiging, bevestiging met een klem aan de rand van je bureau
  • Bladdoorvoer bevestiging, met een gat in het buraeu en dan geklemd aan de onderkant. Dit is de meest stabiele manier van bevestigen
  • Bureau voet - gewoon op een bureaustandaard. Op een voet op het bureau, deze keuze is niet heel erg ruim, maar er zijn oplossingen voor.


Dit zijn eigenlijk de belangrijkste verschillen in de technieken die gebruikt worden, er zijn nog een aantal andere verschillen. Waar dit in zit, kun je lezen in het stukje hieronder. Wij denken dat je de keuze voor de juiste monitor bureaubeugel in jouw situatie redelijk kan bepalen naar aanleiding van de Technische verschillen en mogelijkheden.

De overige verschillen van dubbele monitor bureau beugels
De overige verschillen zitten heb voornamelijk in de materialen en samenstellingen van het materiaal. Zo is het natuurlijk van belang hoeveel materiaal er is gebruikt. Er is vrijwel in alle gevallen aan de achterkant een paal waar de armen die naar de monitoren gaan aan bevestigd worden. Echter is de arm van de monitor een enkele arm of een dubbele, zodat je hem in het midden nog kunt knikken.

Daarnaast is de ene dual monitor bureaubeugel gemaakt van massief gegoten aluminium en de andere niet, vaak is het verschil te zien in het draagvermogen. De massieve bureausteunen kunnen een zwaarder gewicht dragen. Hoe massiever de monitor arm is, hoe stabieler het geheel zal staan. De prijzen zijn in grote lijnen natuurlijk ook gebaseerd op al deze factoren. Hoe meer materiaal er gebruikt is en hoe dikker de samenstelling van het materiaal en daarbij nog het verschil in kwaliteit van de materialen natuurlijk.

Dan het grootste verschil, wordt er gebruik gemaakt van een gasveer systeem of niet. Een systeem die zonder twijfel het meest prettig werkt en ideaal zijn voor flex werkplekken waar verschillende mensen aan werken, omdat je de beugel zowel in hoogte als naar links en rechts met het grootste gemak handmatig op de gewenste positie kan stellen. Echter zal je begrijpen, een gasveer systeem is duur. Het verschil in deze systemen zorgt voor de grootste prijsverschillen tussen de dubbele monitor armen. Daarbij heb je natuurlijk ook verschillende kwaliteiten in de gasveer systemen.

Wij hopen dat de informatie je zal helpen in het maken van de juiste keuze, mochten er toch nog vragen zijn of twijfels. Bel ons gerust. Wij helpen je graag. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected].

Wil je meerdere dubbele bureau armen in één keer bestellen, of heb je een project met meerdere werkplekken? Je kunt altijd bij ons eenvoudig online een offerte samenstellen en aanvragen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, dat kun je zien in ons filmpje. Hoe vraag ik online een offerte aan op Beugels en Meer?

Geen producten gevonden...
Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!