• Lorem ipsum

Draaibare muurbeugels

NeoMounts zwenkbare wandsteun
Draai -en kantelbare wandsteunen van NeoMounts, de toplijn van NewStar. TV beugels waarbij hoge kwaliteit materialen gebruikt zijn, goede kwaliteit scharnieren, kogellagers etc. Niet voor niets hebben deze TV beugels ook 5 jaar garantie. Ook in deze categorie heeft NeoMounts voor elk formaat TV een oplossing. Bij elke TV beugel is weer gedacht aan gemak en eenvoud van installatie en gebruik. ingeklapt komen deze TV beugels slechts 5 cm van de wand en zijn ze vrij ver van de muur af te halen. Waardoor je een zeer grote hoek kunt maken met de TV.

Deze lijn kent ook enkele witte TV muurbeugels en ze zijn voorzien van een rotatie correctie, dat wil zeggen dat als het scherm optisch uit het lood hangt. Dan kun je dit eenvoudig bij stellen dankzij de rotatie correctie. Het is namelijk zo dat muren in huizen nooit recht zijn, daardoor kan er een optisch bedrog ontstaan. Stel je heb de TV beugel waterpas opgehangen en de TV hangt dus waterpas. Kan de omgeving ervoor zorgen dat het lijkt alsof hij toch scheef hangt.

Heb je vragen over NeoMounts TV beugels, neem gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]

Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!