• Lorem ipsum

NeoMounts

NeoMounts by NewStar
NeoMounts, de exclusieve toplijn van NewStar. NeoMounts is een complete lijn TV muurbeugels van vlakke wandsteunen, kantelbare wandsteunen en draai of zwenkbare TV wandsteunen voor elk formaat scherm. De specifieke kenmerken van NeoMounts zijn misschien zo op het blote oog niet direct te zien, maar zijn er wel degelijk. NeoMounts is dan ook een beugel met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet voor niets geeft NewStar een garantie van 5 jaar op deze wandsteunen. Onderstaand benoemen wij per categorie beugel de specifieke eigenschappen en kwaliteiten van NeoMounts wandbeugels.


NeoMountsvlakke wandsteun
De vlakke wandsteunen van NeoMounts zijn gemaakt van een stevig materiaal en voorzien van een schermbeveiliging, daarnaast is de installatie je zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Naast de zeer korte afstand tot de wand van 2.9cm, die variabel is gemaakt tot 4.0cm dankzij de meegeleverde afstand busjes, wordt het scherm bij ophangen ook makkelijk aan geborgd aan de wandbeugel.

Dankzij een slim kliksysteem, worden de draagarmen van de TV beugel die aan het TV gemonteerd worden, geborgd aan de wandplaat van de TV beugel. Dankzij de handige groene strippen, die volledig achter het scherm weg zullen vallen, kun je deze borging wanneer het nodig is eenvoudig los halen om zo het scherm van de wandbeugel af te halen. Zo kun je bij uitbreiding van je systeem of het vervangen van een kabel dankzij deze trekontlasting snel en eenvoudig het scherm even van de muur afhalen en weer vast klikken.

Neomounts Kantelbare wandsteun
De kantelbare wandsteunen van de NeoMounts serie zijn evenals de vlakke wandsteunen voorzien van de trekontlasting waar de schermen eenvoudig aan en van de wandbeugel geklikt kan worden, daarbij is het dankzij de hoge kwaliteit producten mogelijk om een stabiele kanteling te maken met behulp van een schaarsysteem, waarmee de schermen gekanteld kunnen worden in een hoek van 12° De afstanden tot de wand zijn evenals bij de vlakke wandsteun zeer kort, maar wel iets meer 3.5cm welke vergroot kan worden tot een afstand van 5.0mm met behulp van de afstand busjes.

NeoMounts Draaibare wandsteun
De draaibare wandsteunen van NeoMounts, zoals gezegd is er bij NeoMounts gebruik gemaakt van zeer hoge kwaliteit materialen, iets dat bij TV beugels met deze mogelijkheden eigenlijk het allerbelangrijkste is, zo zijn de scharnierpunten en kogellagers van een zeer hoge kwaliteit. Niet voor niets durft NewStar ook op deze beugels 5 jaar garantie te geven.

Zeer strak tegen de wand wanneer de beugel is ingeklapt en zeer veel afstand tot de wand wanneer de beugel volledig is uitgeklapt, volledig draaibaar naar zowel links als rechts en voorzien van een correctie functie die erg handig is wanneer het scherm uit het lood lijkt te hangen.

Wij zeggen """"lijkt te hangen"""". In de praktijk is het vaak zo dat een beugel wel waterpas opgehangen is, alleen het door omgevingsfactoren kan zijn dat het scherm niet waterpas lijkt te hangen. Dit komt doordat vrijwel geen muur loodrecht op een andere muur staat. Opnieuw bevestigen van een wandbeugel is in zo een geval iets dat je niet meer wilt en dat is dankzij het correctie systeem dan ook niet nodig. Een handig foefje die je niet moet onderschatten.