• Lorem ipsum

MyWall beugels

Muurbeugels van het merk MyWall. Een relatief onbekend merk, een merk waarvan de meeste wandbeugels worden gefabriceerd in het verre oosten. Echter wel eerst een uitgebreide test ondergaan in een zeer geavanceerd test laboratorium in Duitsland en zo ontstaat een product van een Duitse kwaliteit, tegen een scherpe Aziatische prijs.

MyWall heeft een zeer uitgebreid assortiment vaste muurbeugels en draaibare muurbeugels, maar de absolute pronkstukken zijn de elektrische muurbeugels en de TV standaarden. De MyWall TV standaard HP1D en HP1C, uitzonderlijk in prijs-kwaliteit verhouding en zonder twijfel de mooiste verrijdbare TV standaard op de Nederlandse markt in zijn prijsklasse.

De vlakke wandbeugels zijn relatief eenvoudig en doen waar ze voor bestemd zijn, de draaibare wandbeugels zijn er in verschillende uitvoeringen, looks en mogelijkheden. Ben je opzoek naar een goede muurbeugel tegen een acceptabele betaalbare prijs dan zit je met MyWall zeker op het goede pad.

De elektrische muurbeugels zijn er in verschillende uitvoeringen, waarbij het model MyWall Elektrische TV muurbeugel HP22 de meest opvallende is. Dit is een elektrische muurbeugel die of linksom, of rechtsom 90 graden kan draaien. Een uitkomst voor veel situaties waar de ruimte klein is, of het scherm een hoek om moet. Bijvoorbeeld in caravans en woonwagens, badkamers of kleinere slaapkamers. Al kun je zelf waarschijnlijk het beste inschatten of de MyWall Elektrische TV muurbeugel HP22 een elektrische wandbeugel is die uitkomst in jouw situatie.

Naast al deze beugels heeft MYWall ook nog een aantal TV plafondbeugels, waar de MyWall TV Plafondbeugel HL12 het meest uit het oog springt door zijn unieke kwaliteiten. Een plafondbeugel die geschikt is voor TV's tot 32 inch, die ook onder een kast gemonteerd kan worden en waarbij de TV kan worden ingeklapt richting het plafond, daarnaast kun je het scherm ook nog eens 45 graden links of rechtsom draaien wanneer de beugel is uitgeklapt.

Behalve beugels voor LCD, PLasma en LED schermen heeft MyWall ook nog een lijn met beamerbeugels, zowel beamer plafondbeugels als enkele beamer wandbeugels. De beamerbeugels zijn er in verschillende kleuren en lengtes. Met verschillende technieken, goed beamerbeugels met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voor ruimtes waar geen systeem plafond aanwezig is en ideaal voor thuisgebruik. Echter voor het zakelijke gebruik adviseren wij een beamer plafondbeugel van SmartMetals, een professionele beamerbeugel die veel meer installatie gemak biedt en uitstekende kabelmanagement opties heeft. 

Wij weten zeker, met een MyWall beugel heb je absoluut een prima beugel of standaard voor een dito prijs. Mocht je twijfels hebben over een bepaalde beugels of mocht je vragen hebben over een bepaald type, vraag het ons. Wij helpen je graag.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]