• Lorem ipsum

Dataflex beugels

Dataflex monitorarmen, toolbars, computer beugels, monitorstands, laptopstandaarden en kabelmanagement
Dataflex een beugelfabrikant van Nederlandse bodem, die zich vooral gespecialiseerd heb in oplossingen voor werkplekken. Zo bestaat het assortiment uit monitor armen, computerbeugels en kabelmanagement producten. Monitorarmen voor het bureau en voor de wand, voor eén of meerdere monitoren. Wanneer je een werkplek inricht met producten van Dataflex, weet je dat een optimaal ingerichte werkplek heb. Alle producten zijn van een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Onderstaand gaan wij iets dieper in op de producten en productgroepen van Dataflex.

Dataflex staat voor kwaliteit, garantie en service.
Wanneer je kiest voor een Dataflex oplossing, dan kies je voor een oplossing die van hoge kwaliteit is en in de meeste gevallen heb je 5 jaar garantie. Er wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit producten, denk hierbij vooral aan goede betrouwbare scharnierpunten, goede kogellagers en waar gebruikt een betrouwbare goede gasveer.
Zijn er wel ooit problemen, dan is het grote voordeel dat het servicepunt van Dataflex in Nederland is en het probleem dus zo uit de wereld is geholpen.

Dataflex kent veel al een tijdloos design, heeft diverse prijswinnende producten in het assortiment en producten die door diverse instituten in Europa getest en goed gekeurd zijn op het gebied van de hoogste Europese norm voor ergonomische standaarden.

Dataflex Monitor Muurbeugels
Monitor armen voor aan de wand, geschikt voor voornamelijk monitoren tot 24 inch en voorzien van vele mogelijkheden met veel accessoires.Zoals bijvoorbeeld een muis en toetsenbord houder. De meeste wand monitorarmen zijn in diepte en of in hoogte te verstellen, zo kun je simpel een staande werkplek creeëren een oplossing die veel in magazijnen en in winkels toegepast worden waar mensen enigszins zelf dingen kunnen opzoeken. Ook thuis, bijvoorbeeld  in de keuken of de badkamer voor een extra TV kunnen deze monitorarmen een handige oplossing zijn.

Dataflex Bureau monitorarmen voor één of meerdere schermen
Hierin kent Dataflex meerdere productlijnen, eigenlijk een systeem van goed, beter, best. In elk segment heeft Dataflex oplossingen waarbij er gekozen kan worden voor een bureau Monitorarm zonder een arm, een enkele arm of een dubbele arm. Waarbij de armen dus ook één, twee of drie scharnierpunten hebben. Dit geldt zowel voor de enkele, de dubbele als multi-monitor oplossingen.

In elke categorie komt er een stapje in luxe en mogelijkheden bij, zo wordt de afwerking steeds beter en moet je bij de eerste lijn de bekabeling nog buiten langs liggen, kun je de bekabeling bij de tweede lijn de bekabeling alweer netjes via haakjes wegleiden, terwijl bij de hoogste lijn de bekabeling keurig netjes uit het zicht door de armen kunnen worden weggeleid.

De drie hooflijnen die Dataflex heeft in het assortiment heten de Dataflex ViewMate, Dataflex ViewLite en de Dataflex ViewMaster ook binnen deze hoofdnamen is er een onderverdeling gemaakt. Zo heeft Dataflex een zeer breed assortiment gecreeërd waar voor iedereen wel de juiste oplossing te vinden is.

 


Dataflex Toolbar oplossingen

Dataflex kent in de stijl van hun producten ook een Toolbar oplossing. Dit is een balk die je in of aan  het bureau bevestigd, waar je dan een monitor arm aan kunt bevestigen, maar ook diverse handig accessoires om je werkplek zo opgeruimd mogelijk te houden. Denk hierbij aan pennenbak houders, een telefoonhouder, documenthouder etc. Er zijn 2 type toolbar systemen. In de rubrieken van de Toolbar vind je alle geschikte accessoires voor dat systeem. De Toolbar zijn in de juiste hoogtes in te stellen, waardoor je ergonomisch altijd in een verantwoorde houding aan het werk kunt gaan.

Dataflex Computerbeugels
Dataflex heeft diverse oplossingen om je computer onder het bureau te bevestigen en tegenwoordig ook om een mini PC achter je scherm aan je bureau monitor arm te bevestigen, Zo houd je de computer van de grond, wat de levensduur van de vin aanzienlijk verlengd omdat stof minder kans krijgt. Daarnaast zal de schoonmaker er ook blij mee zijn, stofzuigen om en onder de PC is dan prima te doen. Er zijn ook hier weer meerdere categorieën, van zeer basic tot een zeer fraai afgewerkte oplossing. Daarnaast is het ook mogelijk is om de PC op te hangen en een diefstal vertragende optie er op te nemen. Je vind alle modellen in de rubriek CPU houders.

Dataflex Monitor en Laptop stands
Ook wanneer je geen beugel aan of in het bureau wilt, of wanneer je een mobiele werkplek heeft met je laptop. Heeft Dataflex ergonomisch verantwoorde oplossingen van hoge kwaliteit. Waarbij vooral bij de monitor stands is gedacht aan effectiviteit. Zo zijn er stands met een documenthouder, monitor stands die in hoogte te verstellen zijn, waarbij je het toetsenbord netjes aan de kant kunt leggen wanneer deze niet nodig is en meer van dit soort slimmigheidjes. Vrijwel alle monitorstands zijn gemaakt van een hoge kwaliteit acrylaat waar krassen vrijwel geen kans krijgen en een afwerking die je bij veel andere merken niet terug vind. Zeker niet voor die prijs. De latop standaarden zijn zeer bijzonder en moeilijk te omschrijven, dit is dan ook iets dat je beter kunt zien. De foto's spreken boekdelen.

Dataflex Kabelmanagement
Het assortiment zou ook niet compleet zijn zonder dit onderdeel, natuurlijk zijn er diverse oplossingen om je bekabeling netjes weg te werken en te begeleiden. Of dit nou over de vloer is, tegen de onderzijde van het bureau of vanaf het bureau naar de vloer. Eigenlijk is er aan vrijwel elke situatie gedacht en dus voor vrijwel elke situatie een oplossing bedacht.

Dataflex Accessoires
Dataflex producten kennen veel accessoires, de accessoires zijn vaak wel alleen per productlijn specifiek te gebruiken. Wij hebben de accessoires dan ook ondergebracht in productlijn. Zo kun je eenvoudig zien welke accessoires bij de bureau monitorarm, wand monitorarm of andere oplossing past. Zo zijn er accessoires om een mini PC achter je scherm te bevestigen of om je Tablet aan je monitorarm te bevestigen, bij sommige producten opties om diefstal te vertragen.

*Wij zijn het assortiment van Dataflex nog aan het aanvullen. Het kan zijn dat je iets nog niet kunt vinden. In dat geval raden wij aan even contact op te nemen. Wij kunnen deze producten dan voorrang geven en binnen een half uur toevoegen aan de website.

Grotere aantallen? of meerdere producten? Vraag online een offerte aan!
Heb je interesse in een oplossing voor meerdere werkplekken, of wil je veel producten bestellen. Je kunt altijd even online een offerte samenstellen en aanvragen. Hoe dat precies in zijn werk gaat kun je zien in ons filmpje Hoe vraag ik online een offerte aan op Beugels en Meer

Heb je vragen over Dataflex producten neem gerust even contact op. Wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]